Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Ing. Filipu Konečnému, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Ze světa nejen vlasové kosmetiky ...

Medavita Luxiva Color Care: Inovativní péče o barvené vlasy
Medavita Luxiva Color Care: Inovativní péče o barvené vlasy
Medavita připravuje novou řadu Luxviva Color Care, skutečné profesionální ošetření barvených vlasů s recepturami vytvořených nejnovějšími technologiem... číst celé
10 Nejlepších produktů vlasové kosmetiky za rok 2019
15.11.2019
10 Nejlepších produktů vlasové kosmetiky za rok 2019
S blížím se koncem roku jsme pro Vás sestavili seznam nejoblíbenějších produktů roku 2019. Sváté grály péče o vlasy. Nakoukněte do síně slávy a zjistě... číst celé
Salerm Cosmetics Kids&Care
Salerm Cosmetics Kids&Care
Salerm Cosmetics představuje řadu dětské kosmetiky Kids&Care, první kosmetické ošetření speciálně určené pro ty nejmenší od Salerm Cosmetics. Salerm K... číst celé
13 rostlinných složek pro extrémní vitalitu a sílu vlasů
13 rostlinných složek pro extrémní vitalitu a sílu vlasů
Medavita Lotion Concentrée, multifunkční aktivní komplex skládající se z bohaté skupiny látek rostlinného původu, vytvořen Medavitou, ale s účinností ... číst celé
Akce, slevy a novinky přednostně na Vás e-mail
Přihlaste se k odběru novinek! Přihlašte se k našemu newsletteru a získejte informace o akčních nabídkách a slevách jako první. Když vás budeme rušit, odběr můžete kdykoliv zrušit.

 

Vlasy-24.cz přinášejí jedinečný a luxusní sortiment světových profesionálních produktů vlasové kosmetiky a doplňků. Jsme autorizovaný prodejce kosmetiky na vlasy značek  Salerm Cosmetics, Lendan, Alea, Azalea, MySalon, MedaVita, Cotril, RR Line, Teotema, Trend Up, Young, Luxina, Euforia, Corioliss. PerfectHair a další. V nabídce najdete taktéž profesionální pleťovou kosmetiku Osaine a Byotea. Veškeré produkty v sortimentu Vlasy-24.cz pocházejí z oficiální distribuce určené pro Českou republiku

 

Nejčtenější na blogu
Kontakty
Logo
Zákaznická linka vlasy-24.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.