Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Ing. Filipu Konečnému, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Ze světa nejen vlasové kosmetiky ...

6 tipů zimní péče o vlasy pro zdravou vlasovou pokožku a krásné vlasy
6 tipů zimní péče o vlasy pro zdravou vlasovou pokožku a krásné vlasy
V zimě jsou vlasy, a především vlasová pokožka vystaveni velkému stresu. Ačkoli je venku chladno a mokro, vlasová pokožka je suchá jako pouštní krajin... číst celé
Vlasová kosmetika Medavita
Vlasová kosmetika Medavita
Představení vlasové kosmetiky Medavity v České republice přineslo vlasovým mágům nový vítr do plachet: Nový vášnivý vztah s vlasy a nový respektující ... číst celé
Budoucnost krásy: Trendy kosmetického průmyslu pro rok 2020
05.01.2020
Budoucnost krásy: Trendy kosmetického průmyslu pro rok 2020
Kosmetický průmysl je více než jakékoliv jiné spotřební odvětví poháněn globálními společenskými trendy. Poslední roky se výrobci krásy snažili o revo... číst celé
Mořské řasy pro ošetření mastné pleti s akné
Mořské řasy pro ošetření mastné pleti s akné
Zelená řada italské profesionální pleťové kosmetiky Osaine je založena na pečlivém výběru mořských řas pro specifickou péči o mastnou a aknózní pleť. ... číst celé
Akce, slevy a novinky přednostně na Vás e-mail
Přihlaste se k odběru novinek! Přihlašte se k našemu newsletteru a získejte informace o akčních nabídkách a slevách jako první. Když vás budeme rušit, odběr můžete kdykoliv zrušit.

 

Vlasy-24.cz přinášejí jedinečný a luxusní sortiment světových profesionálních produktů vlasové kosmetiky a doplňků. Jsme autorizovaný prodejce kosmetiky na vlasy značek  Salerm Cosmetics, Lendan, Alea, Azalea, MySalon, MedaVita, Cotril, RR Line, Teotema, Trend Up, Young, Luxina, Euforia, Corioliss. PerfectHair a další. V nabídce najdete taktéž profesionální pleťovou kosmetiku Osaine a Byotea. Veškeré produkty v sortimentu Vlasy-24.cz pocházejí z oficiální distribuce určené pro Českou republiku

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.